Loistavaa että olet löytänyt tiesi reseptipussit.com palveluun. Koska olet saapunut palveluun, olet luultavasti kiinnostunut tupakoinnin tai nuuskan käyttämisen lopettamisesta, tai muuten moderneista nikotiinituotteista ja uusista nikotiinikorvaushoitovaihtoehdoista. Ehkä sinulla on jopa jo tehtynä päätös tupakoinnin lopettamisesta tai nuuskan lopettamisesta, mutta kaipaat apua varmistaaksesi onnistumisen tärkeässä mutta hankalassa haasteessasi. Tutustu palveluumme ja katso kuinka voit tilata vahvoja nikotiinipusseja täysin laillisesti Suomeen.

Mitä löydän reseptipussit.com palvelusta?

Reseptipussit.com on palvelu, jonka avulla voit saada lääkereseptin vahvempien nikotiinipussien tilaamiseksi, mikäli terveydentilasi edellyttää reseptin. Nikotiinipusseihin liittyvä sääntely määrää että yli 4 mg vahvuisten nikotiinipussien tilaaminen Suomeen edellyttää lääkereseptin ja tuotteita voi tilata ainoastaan apteekeista. Reseptipussit.com yhteistyölääkärit tarkastavat terveydentilasi ja nikotiiniriippuvuutesi tason terveyskyselyllä, jonka jälkeen voit tilata reseptin mukaisia tuotteita valikoimastamme, sillä kaikki tuotteemme toimitetaan Tsekeissä sijaitsevasta apteekista.

Mitä löydän reseptipussit.com palvelusta

Miksi vahvempia nikotiinipusseja?

Nikotiinipussit ovat nousseet viime vuosina suosituimmaksi nikotiinikorvaushoitotuotteeksi niin tupakoinnin kuin nuuskaamisenkin lopettamiseksi. Nuuskan terveyshaitat ovat tupakoinnin aiheuttamien haittojen lisäksi todella vakavat. Suomessa myytävät Zonnic annospussit sekä verkkokaupoista saatavilla olevat korkeintaan 4 mg nikotiinia sisältävät nikotiinipussit ovat vallanneet markkinoita perinteisiltä nikotiinituotteilta.

Aina 4 mg nikotiiniannos ei kuitenkaan ole riittävä pitämään vieroitusoireita loitolla ja retkahtaminen takaisin haitallisiin tupakkatuotteisiin tapahtuu helposti. Mietojen korvaushoitotuotteiden kuten nikotiinipurukumien, -laastareiden ja suusuihkeiden käyttämisessä suurin ongelma onkin se, ettei niitä käytetä riittävän paljon ja riittävän usein vieroitusoireiden hillitsemiseksi. Vahvempien nikotiinipussien etuna lopettajalle onkin se, ettei tuotteita tarvitse käyttää määrällisesti niin paljon kuin miedompia ja jopa hyvinkin vahvaan nikotiiniriippuvuuteen löytyy sopiva annos. Vieroitusoireiden lievennyttyä vahvoista nikotiinipusseista miedompiin siirtyminen käy helposti, sillä tuttuja makuja ja annospusseja löytyy myös miedompina versioina. Tämä on varmasti yksi syy miksi nikotiinipussien suosio on räjähtänyt todella kovaan kasvuun.

Kuinka pääsen alkuun?

Tilataksesi vahvat nikotiinipussit reseptillä korvaushoitotuotteeksi, ensimmäisenä sinun tulee täyttää sivustoltamme löytyvä terveyskysely, jossa määritellään nikotiiniriippuvuutesi taso sekä yleisen terveydentilasi soveltuminen nikotiinipussien käyttöön. Mikäli nikotiiniriippuvutesi taso edellyttää vahvempien nikotiinipussien käyttämisen, eikä yleisessä terveydentilassasi ole esteitä nikotiiniannospussien käyttämiselle, yhteistyölääkärimme määrää sinulle reseptin vahvoja nikotiinipusseja varten. Resepti on voimassa 3 kuukautta ja voit tilata sillä verkkokaupastamme useamman kerran.

Mitä nikotiinipusseja minun tulisi valita?

Nikotiinipussien tilaaminen on helppoa, mutta valinnassa tulee kiinnittää huomiota kolmeen tärkeään seikkaan: Makuvaihtoehtoihin, suutuntumaan eli ”poraukseen” sekä nikotiinipussien vahvuuteen. Niin maku- kuin porauksen tason vaihtoehtoja on useita ja näitä vaihtoehtoja on myös useissa eri nikotiinivahvuuksissa.

Mitä vahvoja nikotiinipusseja minun tulisi valita

Makuvaihtoehdot

Yleisesti suosituimmat makuvaihtoehdot ovat erilaiset variaatiot mintun mauista. Usein mintun makuiset nikotiinipussit ovat myös samalla suutuntumaltaan poraavimpia. Mikäli olet tottunut nuuskaan, mintun makuiset vahvat nikotiinipussit voimakkaalla porauksella ovat usein oikea vaihtoehto.

Jos taas olet tupakoinut, etkä käyttänyt aiemmin nuuskaa, voi kaikkein kovimman porauksen omaavat nikotiinipussit olla aluksi liian rajun tuntuisia ylähuulessa. Tällöin on hyvä valita ainakin osaan pusseista hieman lempeämmän suutuntuman omaavia, hedelmäisiä tai eri marjojen makuisia vaihtoehtoja, jotka ovat parhaat nikotiinipussit tupakoinnin lopettamiseen.

Tutustu valikoimaamme täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *