Usein kysyttyjä kysymyksiä

Täältä löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin
niin tilauksista, toimituksista kuin nikotiinipusseista yleisesti.

Terveyskysely ja reseptit

Lääkärin on todettava terveydentilasi ja nikotiiniriippuvuutesi taso sopivaksi vahvoille nikotiinipusseille. Terveyskyselyssä selvitetään nikotiiniriippuvuutesi taso ja yleinen terveydentilasi. Reseptejä ei määrätä viihdekäyttöön hankittavia nikotiinipusseja varten, eikä henkilöille joille nikotiinipussien käyttö ei sovi sairauksien tai yleisen terveydentilan takia.

Ehdottomasti. Nikotiini ei ole täysin harmiton kemikaali, eikä se sovellu kaikille. Lääkemääräystä ei määrätä mikäli annat valheellista tietoa terveydentilastasi. Reseptipussit.com ei vastaa vahingoista, jotka ovat johtuneet asiakkaan antamista vääristä tiedoista.

Vahvojen nikotiinipussien tilaaminen Suomeen ilman reseptiä on laitonta. Reseptin hakeminen onnistuu reseptipussit.com palvelussa nopeasti ja saat sen muutamassa minuutissa jos terveydentilasi mahdollistaa sen.

Resepti on voimassa kolme kuukautta sen määräämisestä.

Kyllä on. Yhteistyölääkärimme ovat lisensoituja ja he ovat päteviä toimimaan Euroopassa.

Voit tilata korkeintaan kolmen kuukauden käyttöä vastaavan annoksen kerrallaan. Annostuksen määrittelee lääkäri terveyskyselyn perusteella.

Kaikki valikoimamme tuotteet toimitetaan eurooppalaisesta apteekista ja noudatamme kaikkia viranomaisten ohjeita.

Etkö löytänyt vastausta?

Täytä yhteydenottolomake ja

asiakaspalvelumme vastaa sinulle sähköpostitse.

Nikotiinipussit

Nikotiinipussit ovat tupakattomia, nikotiinia sisältäviä annospusseja, joita käytetään ylähuulen ja ikenen välissä. Nikotiinipussit on tarkoitettu tupakasta tai nuuskasta vieroittumisen apuvälineeksi, ei huvikäyttöön.

Pitkään tupakoineella tai vahvoja nuuskamerkkejä käyttäneellä lopettajalla voi olla niin korkea nikotiinitoleranssi, että miedot 4mg nikotiinia sisältävät nikotiinipussit eivät yksinkertaisesti riitä taltuttamaan vieroitusoireita. Suosittelemme kuitenkin siirtymään vahvoista nikotiinipusseista miedompiin toleranssin laskiessa ja vieroitusoireiden lieventyessä.

Kyllä on, tiettyjen tullin asettamien määräysten täyttyessä. Mietoja, korkeintaan 4mg nikotiinia sisältäviä nikotiinipusseja voi tilata vapaasti ilman reseptiä, kunhan verkkokauppa sijaitsee ETA-alueella – mutta Suomen ulkopuolella, etkä ylitä 3 kuukauden käyttöä vastaavaa kertatilausmäärää. Vahvat, yli 4mg nikotiinia sisältäviä nikotiinipusseja taas voi tilata, mikäli sinulla on maahantuontiin tarvittava resepti, jonka saat esimerkiksi reseptipussit.com palvelusta terveydentilasi edellyttäessä sen.

Suomessa saatavilla on ainoastaan Zonnic annospusseja. Zonnicia on saatavilla useimmista ruokakaupoista, kioskeista sekä apteekeista 2mg ja 4mg vahvuisina annospusseina.

Nikotiinipusseista on tullut nopeasti Suomen suosituin keino tupakoinnin ja nuuskaamisen lopettamiseksi. Jo miedotkin nikotiinipussit ovat osoittautuneet todella tehokkaaksi keinoksi tupakkatuotteista vieroittumiseen ja korkean nikotiinitoleranssin omaaville vahvemmat pussit tuovat todella loistavan avun lopettamiseen.

Nikotiinipussit on helppokäyttöinen ja tehokas tapa tupakoinnin tai nuuskaamisen lopettamiseen. Nikotiinipussit eivät värjää hampaita tai aiheuta pahanhajuista hengitystä ja niitä voi käyttää huomaamattomasti missä ja milloin vain. Nikotiinipussien tilaaminen verkosta on helppo ja vaivaton tapa korvaushoitotuotteiden hankintaan ja valikoimista löytyy tuotteita jokaiseen makuun.

Nikotiinipussit eivät sisällä lainkaan tupakkaa, toisin kuin terveydelle haitallinen nuuska. Nikotiinipussien täyteaineena toimii luonnollinen kuitu, esimerkiksi männystä tai eucalyptuspuusta. Täyteaineen lisäksi pusseista löytyy nikotiinia, luontaisia makuaromeja sekä muutamia elintarviketeollisuudesta tuttuja lisäaineita, joilla estetään esimerkiksi täyteaineen paakkuuntuminen.

Nikotiinipussit, niin miedot kuin vahvatkin, ovat tarkoitettu ainoastaan tupakkatuotteista vieroittumisen apuvälineeksi, ei huvikäyttöön. Vahvat nikotiinipussit tulevat kysymykseen siinä tapauksessa, että olet tupakoinut / käyttänyt nuuskaa niin kauan, että nikotiinitoleranssisi ovat niin korkeat, ettei miedot nikotiiniannospussit riitä hillitsemään vieroitusoireita. Päätöksen vahvojen nikotiinipussien soveltuvuudesta tekee lisensioitu lääkäri, tapauskohtaisesti terveyskyselyn avulla.

Tilaukset ja toimitus

Toimitamme tilaukset smartpostilla sinua lähimpänä olevaan, toimitushetkellä vapaaseen noutopisteeseen.

Voit odottaa tilauksesi olevan perillä noin 3 – 5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Saat tilauksesi yhteydessä

Kyllä, mikäli käytät reseptipussit.com palvelua. Lääkäri tarkastaa terveydentilasi ja mikäli lääkereseptin edellytykset täyttyvät, voit tilata reseptisi mukaiset nikotiinipussit täysin turvallisesti.