Tietoa meistä

Reseptipussit.com palvelee sinua kymmenien vuosien kokemuksella
erilaisista nikotiinikorvaushoitotuotteista.

ASIAKKAILTAMME

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Olemme auttaneet jo satoja suomalaisia asiakkaitamme matkalla
savuttomuuteen. Tupakoinnin tai nuuskan käyttämisen lopettaminen
on yksi suurimmista päätöksistä oman terveyden puolesta ja me
reseptipussit.comilla varmistamme, että suomalaisille on tarjolla
parhaat mahdolliset apuvälineet lopettamisen tueksi.

Olin yrittänyt tupakoinnin lopettamista useita kertoja, mutta en kokenut saavani riittävän toimivaa korvaushoitotuotetta vieroitusoireisiini. Reseptipussit.com pelasti tilanteen loistavilla tuotteilla ja ensiluokkaisella palvelullaan.
M. Koponen
Lieksa

Miksi terveyskysely?

Nikotiini on Suomen eniten myyty lääkeaine ja sen rooli tupakoinnin lopettamisen onnistumisessa on valtava. Yli 4mg nikotiinia sisältävät korvaushoitotuotteet vaativat lääkereseptin, ja yhteistyölääkärimme on varmistettava terveydentilasi ja sen sopivuus vahvoille nikotiinipusseille.

Reseptipussit.com – luotettava ja turvallinen valinta

Nikotiinipussien tilaamiseen ja nikotiinipusseihin yleisesti liittyy paljon säätelyä. Kuluttajan voikin olla hankala erottaa lakien ja asetusten mukaisesti toimivat verkkokaupat ja lakiasioista ja kuluttajasta piittaamattomat toimijat toisistaan. Me reseptipussit.comilla noudatamme viranomaisten määräyksiä ja ohjeistuksia pilkuntarkasti ja huolehdimme siitä, että meiltä tilaaminen on aina täysin turvallista ja sataprosenttisen laillista.

Tulli on tarkentanut ohjetta Valviralta saadun tiedon mukaisesti, eivätkä vahvojen nikotiinipussien lääkemääräykset koske muita, kuin apteekeista toimitettavia nikotiiniannospusseja. Kaikki Repseptipussit.com verkkokaupan valikoimasta löytyvät nikotiinipussit toimitetaan Tsekeissä sijaitsevasta yhteistyöapteekistamme. Voit lukea lisää Suomen Tullin antamista ohjeistuksista tullin verkkosivuilta.


TUOTTEEMME

Laadukkaimmat tuotteet

Reseptipussit.com valikoima koostuu markkinoiden laadukkaimmista vahvoista nikotiinipusseista. Teemme yhteistyötä suosituimpien ja luotettavimpien valmistajien kanssa.