Parhaiden nikotiinipussien nimeäminen ilman tarkempaa tietoa siitä, mihin tarkoitukseen ja minkä tasoiseen nikotiiniriippuvuuteen niitä tarvitaan, on lähes mahdotonta. Nikotiinipussien tilaaminen verkosta tarjoaa kuluttajalle mahdollisuuden vertailla tuotteita ennen ostopäätöstä. Tässä artikkelissa käydään läpi mitkä voisivat olla parhaat nikotiinipussit niin tupakoinnin kuin nuuskan käyttämisen lopettamista suunnitteleville ja miksi.

Parhaat nikotiinipussit tupakoinnin lopettamiseen

Parhaat nikotiinipussit tupakoinnin lopettamista varten kannattaa valita sekä oman makumieltymyksensä, että nikotiinipussien vahvuuden suhteen. Nikotiinipussien vahvuuden valinnan kanssa yksi oleellinen tekijä on terveyskyselymme pohjalta selviävä nikotiiniriippuvuuden taso. Tämän kyselyn perusteella yhteistyölääkärimme suosittelee sinulle sopivan nikotiinipussien vahvuustason. Kun nikotiinipussien vahvuus on selvillä, voit alkaa valitsemaan sinulle parhaat nikotiinipussit valikoimastamme löytyvien makujen ja pussien suutuntuman, eli porauksen perusteella. Se, onko nikotiinipusseista mitään hyötyä, riippuu todella paljon siitä minkälaisen nikotiinipussin valitset käyttöösi.

Parhaat vahvat nikotiinipussit

Parhaat nikotiinipussit – paljon makua, vähän porausta

Jos haluat nikotiinipusseissasi olevan paljon makua, mutta et niinkään pidä voimakkaasta suutuntumasta, eli porauksesta, parhaat nikotiinipussit makuusi ovat luultavasti Snatch Citrus tai Snatch Forest Fruits. Näissä nikotiinipusseissa riittää reilusti raikkaita makuja, mutta niiden suuntuntuma on huomattavasti hellempi, kuin vastaavissa minttu- ja eucalyptuspusseissa. Varsinkin tupakoitsijat, jotka eivät ole käyttäneet nuuskaa, valitsevat usein hieman miedomman porauksen antavan vaihtoehdon.

Parhaat nikotiinipussit tupakoinnin lopettamista varten kannattaa valita sekä oman makumieltymyksensä, että nikotiinipussien vahvuuden suhteen. Nikotiinipussien vahvuuden valinnan kanssa yksi oleellinen tekijä on terveyskyselymme pohjalta selviävä nikotiiniriippuvuuden taso.

Reseptipussit.com

Parhaat nikotiinipussit – voimakasta makua ja tuntuvaa porausta

Jos olet vieroittautumassa nuuskan käytöstä tai muuten kaipaat nikotiinipusseiltasi voimakkaan maun lisäksi rajumpaa suutuntumaa, on valikoimassamme kaksi selvää suosikkia tarpeisiisi. Snatch Frozen sekä Snatch Arctic Mint -nikotiinipussit ovat täynnä todella raikasta makua ja erittäin tuhtia suutuntumaa. Monet etenkin nuuskaa käyttämään tottuneet tupakkatuotteista eroon haluavat ovat kertoneet lähes tärkeimmäksi ominaisuudeksi nikotiinipusseissa pussien voimakkaan porauksen. Näin ollen parhaat nikotiinipussit tähän käyttötarkoitukseen löytynevät voimakkaan suutuntuman omaavien pussien puolelta.

Vahvat nikotiininuuskat reseptipussit.com verkkokaupasta

Voinko kokeilla useampia eri nikotiinipusseja samalla reseptillä?

Kyllä voit. Vaikka osaammekin suositella sinulle mahdollisesti sopivinta nikotiinipussia mieltymystesi mukaisesti, on silti aina varminta kokeilla ainakin paria eri vaihtoehtoa. Nikotiinipusseihin liittyvä sääntely toimii niin, että kun olet saanut terveyskyselymme mukaisesti tiedon siitä, minkä vahvuusluokan nikotiinipussit sopivat sinulle parhaiten terveytesi ja nikotiiniriippuvuutesi näkökulmasta, voit samalla reseptillä tilata useampia samaan vahvuusluokkaan kuuluvia tuotteita. Näin sinun ei tarvitse tehdä vain yhtä valintaa koko korvaushoitosi ajaksi.

Mitä nikotiinipussien vahvuusluokat ovat?

Nikotiinipussit palvelussamme ovat luokiteltu kolmeen eri vahvuusluokkaan. Yhteistyölääkärimme tekee päätöksen kunkin asiakkaan henkilökohtaisen terveydentilan ja nikotiiniriippuvuuden tason perusteella siitä, mikä vahvuusluokka on sopivin apuväline tupakoinnin tai nuuskaamisen lopettamiseksi.

Vahvuusluokat ovat Miedot, Keskivahvat ja Vahvat nikotiinipussit. Mietoja, korkeintaan 4 mg nikotiinia annospussia kohden sisältäviä nikotiinipusseja voi tilata Suomeen myös ilman reseptiä, kunhan verkkokauppa sijaitsee ETA-alueella, kuitenkin Suomen ulkopuolella. Suomen johtava mietoja nikotiinipusseja tarjoava verkkokauppa on nikotiinipussit.com.

Kannattaako minun tilata nikotiinipusseja reseptillä?

Jos olet jo yrittänyt tupakoinnin tai nuuskaamisen lopettamista perinteisillä miedoilla nikotiinikorvaushoitotuotteilla onnistumatta tavoitteessasi, voi reseptillä tilattavat hieman vahvemmat nikotiinipussit olla oikea apuväline tarpeisiisi. Kun täytät terveyskyselymme, saat tietää nikotiiniriippuvuutesi tason ja sen, mahdollistaako yleinen terveydentilasi vahvempien nikotiinipussien käytön. Mikäli täyttää, voi vahvat nikotiinipussit olla ratkaiseva apu tupakkatuotteista eroon pääsemiseksi.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *