Snatch Frozen #16 – 11.2mg nikotiinpussi

5.90

Pussinkoko: 0,7g
Maku: Jäinen menthol
Nikotiinipitoisuus: 16mg/g
Nikotiinia per pussi: 11,2mg
Pakkauskoko: 14g

Varasto loppu

  Kuvaus

  Snatch Frozen 16mg nikotiinipussi sisältää nikotiinia 11,2mg/pussi ja maistuu jäiseltä mentolilta.

  Tämä tuote auttaa parhaiten lopettamisessa tyypillisesti sinua joka poltat 10-20 tupakkaa päivässä tai käytät keskivahvoja nuuskia.
  Suosituksen sinulle sopivasta nikotiinipussien vahvuudesta saat lääkäriltämme täytettyäsi terveyskyselyn reseptiä varten.

  Ainesosaluettelo:

  Luontaiset kuidut (E460), kosteuden tasapainottaja (E1520), luontaiset makuaineet, nikotiini, happamuudensäätöaine (E500, sooda), ksylitoli.

  Lisätiedot

  Paino 0.1 kg (kilogramma)

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Snatch Frozen #16 – 11.2mg nikotiinpussi”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Pakkausseloste: Tietoa käyttäjälle

  Nikotiinipussi selluloosamassa, pussi

  Sisältää nikotiinia, joka on riippuvuutta aiheuttava aine!

  Lue tämä pakkausseloste huolellisesti ennen kuin aloitat tuotteen käyttämisen, sillä se sisältää sinulle tärkeitä tietoja. Käytä tätä tuotetta juuri siten kuin tässä pakkausselosteessa on ohjeistettu.

  – Säilytä tämä pakkausseloste. Voit tarvita sitä uudelleen.

  – Kysy tarvittaessa terveydenhuollon ammattilaisilta lisätietoja ja neuvoja.

  – Jos havaitset haittavaikutuksia, käänny lääkärin puoleen välittömästi. Tämä koskee myös sellaisia mahdollisia haittavaikutuksia, joita ei ole mainittu tässä pakkausselosteessa. Ks. kohta 4.

  Tässä pakkausselosteessa kerrotaan:

  Mitä nikotiinipussit ovat ja mihin sitä käytetään; mitä sinun on tiedettävä, ennen kuin käytät nikotiinipusseja; miten nikotiinipussia käytetään; mahdolliset haittavaikutukset; nikotiinipussien säilyttäminen; ja pakkauksen sisältö ja muuta tietoa

  1. Mitä Nikotiinipussit ovat ja mihin niitä käytetään

  Nikotiinipussit on täysin tupakaton nikotiinituote. Tuotteen sisältämä nikotiini aiheuttaa voimakasta riippuvuutta. Tuotetta voidaan käyttää vähemmän haitallisena vaihtoehtona, tyypillisimpien tupakkatuotteiden sijasta.

  Suosittelemme kääntymään ensin terveydenhoidon ammattilaisten puoleen, mikäli tuotteen käyttötarkoituksena on vieroitusoireiden, nikotiininhimon ja/tai tupakoinnin uudelleen aloittamisen ennaltaehkäisy.

  Jos elimistön nikotiinin saanti loppuu äkillisesti, sinulle ilmaantuu erilaisia epämiellyttäviä tuntemuksia, joita kutsutaan vieroitusoireiksi. Nikotiinipusseja ei kuitenkaan ole tarkoitettu näiden hoitamiseen – tuotetta ei siis myydä lääkinnälliseen tarkoitukseen. Tuote ei sovellu tupakoimattomille.

  1. Mitä sinun on tiedettävä, ennen kuin käytät nikotiinipusseja

  Älä käytä nikotiinipusseja:

  – jos olet allerginen nikotiinille tai jollekin muulle tuotteen ainesosalle (lueteltu tuotteen sivulla).

  – jos sinulla on vaikea sydänsairaus

  – jos sinulla on äskettäin (viimeisen 3 kuukauden aikana) ollut sydänkohtaus (sydäninfarkti) tai aivohalvaus.

  Varoitukset ja varotoimet

  Keskustele terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen kuin käytät nikotiinipusseja, jos sinulla on:

  – jokin sydän- tai verisuonitauti

  – hoitamaton korkea verenpaine

  – vaikea maksasairaus

  – vaikea munuaissairaus

  – diabetes

  – mahahaava

  – kilpirauhasen liikatoimintaa

  – lisämunuaiskasvain.

  Jos sinulla on jokin edellä mainituista sairauksista, nikotiinipussien käyttö ei ehkä ole turvallista.

  Lapset ja nuoret

  Alle 18-vuotiaat eivät saa käyttää nikotiinipusseja. Älä myöskään luovuta nikotiinipusseja alaikäisille. Nikotiini saattaa aiheuttaa lapsille vakavan myrkytyksen. Siksi on tärkeää pitää nikotiinipussit aina poissa lasten ulottuvilta ja näkyviltä.

  Nikotiinipussit ruuan ja juoman kanssa

  Älä syö äläkä juo samanaikaisesti, kun käytät nikotiinipusseja. Happamat juomat (esim. hedelmämehu) vaikuttavat nikotiinin imeytymiseen suuontelosta.

  Raskaus ja imetys

  Jos olet raskaana tai imetät, epäilet olevasi raskaana tai jos suunnittelet lapsen hankkimista, kysy lääkäriltä neuvoa ennen tuotteen käyttöä. Nikotiinipussien käyttöä imetyksen aikana on vältettävä, koska nikotiini erittyy rintamaitoon ja saattaa vaikuttaa kehittyvään lapseen.

  1. Miten nikotiinipussia käytetään

  Käytä tätä tuotetta juuri siten kuin näissä ohjeissa kerrotaan. Aseta pussi ylähuulen alle ja anna sen olla paikoillaan noin 45 minuutin ajan. Liikuttele pussia ajoittain kielen avulla. Nikotiinipusseja ei suositella käytettävän yli 24 kappaletta vuorokaudessa. Jos käytät enemmän nikotiinipusseja kuin sinun pitäisi nikotiiniyliannostus on mahdollinen ja, jos tupakoit tai käytät muita nikotiinituotteita samanaikaisesti nikotiinipussien käytön aikana.

  Yleisesti tunnettuja nikotiinimyrkytyksen oireita ovat pahoinvointi, syljenerityksen lisääntyminen, vatsakipu, ripuli, hikoilu, päänsärky, huimaus, kuulohäiriöt ja huomattava voimattomuus (heikotuksen tunne). Suurten annosten yhteydessä näiden oireiden lisäksi saattaa esiintyä matalaa verenpainetta, sydämen sykkeen heikkenemistä ja epäsäännöllisyyttä, hengitysvaikeuksia, voimakasta väsymystä, verenkiertokollapsi ja kouristuskohtauksia.

  Jos lapsi ottaa nikotiinipusseja tai jos sinä otat liikaa nikotiinia, ota aina yhteyttä lääkäriin, sairaalaan tai myrkytystietokeskukseen (puh. 09 471 977) riskien arvioimiseksi ja lisäohjeiden saamiseksi.

  1. Mahdolliset haittavaikutukset

  Tämä tuote voi aiheuttaa haittavaikutuksia. Kaikki eivät kuitenkaan niitä saa. Nikotiinipussit saattavat aiheuttaa samankaltaisia haittavaikutuksia kuin muussa muodossa oleva nikotiini. Haittavaikutukset ovat tavallisesti annosriippuvaisia. Yleisiä haittavaikutuksia (yli 1 käyttäjällä sadasta) ovat suun tai kurkun ärsytys. Muita yleisiä haittavaikutuksia ovat huimaus, päänsärky, vatsavaivat, pahoinvointi, oksentelu ja nikotus. Melko harvinaisia haittavaikutuksia (alle 1 käyttäjällä sadasta) ovat sydämentykytys (tunne nopeasta tai epäsäännöllisestä syketiheydestä) ja ihon punoitus tai ihottuma. Harvinaisia haittavaikutuksia (alle 1 käyttäjällä tuhannesta) ovat muutokset sydämen sykkeessä (epäsäännöllinen sydämen syke) ja allergiset reaktiot, jotka saattavat olla vakavia. Jos haittavaikutukset ovat häiritseviä tai eivät häviä, lopeta tuotteen käyttö välittömästi ja ota yhteyttä lääkäriin. Osa oireista, kuten huimaus, päänsärky ja unihäiriöt, saattavat liittyä vähentyneeseen nikotiinin saantiin.

  Haittavaikutuksista ilmoittaminen

  Jos havaitset haittavaikutuksia, kerro niistä terveydenhuollon ammattilaiselle. Tämä koskee myös sellaisia mahdollisia haittavaikutuksia, joita ei ole mainittu tässä pakkausselosteessa. 

  1. Nikotiinipussien säilyttäminen

  Ei lasten ulottuville eikä näkyville!

  Säilytä alle 25°C. Säilytä alkuperäispakkauksessa.

  Katso päivämäärä purkin pohjasta.

  Nikotiinipusseja ei tule heittää viemäriin eikä hävittää talousjätteiden mukana. Näin menetellen suojelet luontoa. Kierrätä myyntipakkaus asianmukaisesti.

  1. Pakkauksen sisältö ja muuta tietoa

  Mitä nikotiinipussit sisältää:

  Katso tuotesivu tai purkin pohjasta.

  Pakkauskoot:

  Kierrätysmuovipäällysteinen pakkaus: 14g per pakkaus.

  Asiakaspalveluun liittyvissä kysymyksiin saat vastauksen sähköpostista: info@reseptipussit.com

  Tämä pakkausseloste on tarkistettu viimeksi 15.09.2022.